Burger King Viby er ny samarbejdspartner

burger-king-logo

Burger King er en amerikansk kæde, der kom til Danmark i starten af 90’erne. Det er en burgerkæde, der lever højt på sit stærke brand. Fastfoodkæden er kendt for at levere høj kvalitet og god smag til overkommelige priser.

Burger King Viby og Århus Håndbold har valgt at indgå et samarbejde og restaurantchef, Mads Herskind, sætter ord på restauranten i Viby og fortæller om forventningerne til det nye samarbejde.

Hvad kendetegner Burger King Viby?

Vores restaurant er lige blevet renoveret, så den er egentligt næsten som ny. Derudover har vi et smilende og venligt personale. Vi er imødekommende og vi stræber efter altid at levere en god service. Vi er en familievenlig fastfoodrestaurant, som selvfølgelig serverer noget god mad.

Hvorfor har I valgt at blive sponsor hos Århus Håndbold?

Vi føler, at vi rammer hinanden godt, og at begge parter kan få en masse ud af det her samarbejde. Vi tror på, at vi kan skubbe nogle børnefamilier ud til Århus Håndbold via reklamer i vores restaurant. Samtidig kan Århus Håndbold hjælpe os på vej, således at vi hjælper hinanden, så vi ikke bare har lavet en aftale som et sponsorat, men at det faktisk er en aftale, der gør, at begge parter har det godt og får en masse ud af det.

Hvad forventer I af samarbejdet med Århus Håndbold?

Generelt forventer vi at få lidt mere kenskab til byen. Viby er jo en del af Århus Håndbold, så vi håber på at få mere kenskab til dem, der kommer omkring vores restaurant.

Hvor langt tror du, at Århus Håndbold kan nå i næste sæson?

Vi håber da på, at det bliver til slutspillet, og det tror vi bestemt også er muligt.

Burger King Viby er ny samarbejdspartner