Direktørskifte på vej i Århus Håndbold

Århus Håndbolds nuværende direktør, Jan Nielsen, tiltræder ny stilling i DGI pr. 1. marts. Han vil dog fortsat være tilknyttet den sportslige sektor i håndboldklubben. Indtil en ny direktør er fundet, vil bestyrelsen i samarbejde med administrationen, tage over på den administrative ledelse i klubben. Jørgen Noes, udtaler i den forbindelse:
– Jan har fået et jobtilbud, han ikke kunne sige nej til, og det ønsker vi ham stort tillykke med. Men vi er naturligvis kede af, at vi skal tage afsked med Jan, der har været en vigtig del af den succes – både sportsligt og organisatorisk – vi har oplevet de senere år.

Jan Nielsen blev i 2014 direktør for Århus Håndbold. Dengang skiftede han målmandstrøjen ud med jakkesættet og har med succes stået i spidsen for en positiv udvikling i byens håndboldflagskib. Bestyrelsesformand Jørgen Noes siger:
– Jan har gjort et stort arbejde i de år, han har stået i spidsen for vores administration. Vi har i dag et af ligaens højeste tilskuertal, sponsorkredsen vokser og vi har en velfungerende organisation omkring holdet – både ansatte og en stor kreds af frivillige. Dertil kommer, at vi allerede nu har styr på det sportslige set up for de kommende to år og dermed den ønskede kontinuitet, siger Jørgen Noes.

Såvel trænerduoen – cheftræner Erik Veje Rasmussen og assistenttræner Simon Sørensen – som hovedparten af spillertruppen er tilknyttet på kontrakter frem til 2020. Samtidig er det aftalt, at Jan Nielsen i samarbejde med Peter Bredal, skal være ansvarlige for den sportslige sektor.

– Det er med andre ord en velkørende maskine, en ny direktør overtager. Derfor ser vi det også som en positiv mulighed, at vi nu skal finde en ny direktør, som kan løfte os endnu et niveau. Vi har en ide om profilen og kan derfor bruge den fornødne tid på at finde den helt rigtige profil til stillingen, siger Jørgen Noes.

Direktørskifte på vej i Århus Håndbold