Erik Veje forud for kampen mod TTH Holstebro: Vi er klar til at tage imod dem

Skærmbillede 2017-11-10 kl. 19.35.19

Kort før sæsonstart mødtes de to hold i en træningskamp, der ikke faldt ud til Vores Holds favør. TTH Holstebros kontrafase drillede Århus, og var en stor faktor i nederlaget. Netop derfor, er det også her fokus har været for holdet frem mod den kommende kamp i morgen.
”Vi skal forhindre dem i at løbe kontra. For vores eget vedkommende er det også vigtigt, at vi får nogle kontramål, som vi har trænet meget den sidste uges tid.” fortæller Erik Veje.

Erfaringerne med TTH Holstebro har været meget blandet. Tidligere har det været sejre til Århus, men TTH Holstebro fik dog sat et ordentligt punktum i Ceres Arena i sidste sæson. Der er derfor også lagt op til et brag af en kamp, hvor der er to vigtige point på spil for begge hold. For Århus vedkommende for fortsat at blive i top, for TTH point for at distancere sig fra slutspilslinjen.

Til trods for Århus Håndbolds nuværende fjerdeplads i ligaen, har mange talt om svingende præstationer hos holdet. Få hold klarer sig dog igennem sæsonen uden, fortæller Erik Veje.
”Når man ser på ligaen generelt, så er der vel ikke så mange hold, der ikke har det, vi kalder svingende præstationer. Man må konstatere i håndboldligaen, at holdene er på så højt niveau, så hvis man ikke har dagen, så taber man.”

Drengene er klar, men har som altid brug for støtte, så kom i Ceres Arena i morgen til tophåndbold kl. 16.10

Erik Veje forud for kampen mod TTH Holstebro: Vi er klar til at tage imod dem