Joachim Enggaard søger nye udfordringer

Joachim Enggaard, Århus Håndbold (7)
17.10.2016. 888ligaen (håndboldliga herrer). Århus Håndbold-Randers HH

Århus Håndbold og Joachim Enggaard er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

– Vi har været glade for at have Joachim i klubben. Han har ikke spillet så meget, men han har altid ydet en helhjertet indsats på banen og til træning. Vi har forståelse for, at Joachim søger mere spilletid, og vi ønsker ham held og lykke fremover, siger Jan Nielsen.

Joachim kom til klubben op til denne sæson, men har ikke fået den ønskede mængde spilletid, og der var derfor en fælles forståelse for at stoppe samarbejdet.

– Som helhed har jeg været rigtigt glad for at være i Århus Håndbold, det er en fed klub med et professionelt miljø omkring holdet med gode mennesker hele vejen rundt. Jeg havde naturligvis håbet på en større rolle, end jeg har haft i den her sæson, og derfor har jeg overvejet mine muligheder for fremtiden. Jeg fortryder ikke, at jeg skiftede hertil, for det var en god mulighed for mig, og jeg har været rigtigt glad for at være her, men jeg er nødt til at tænke på min egen udvikling som spiller, siger Joachim Enggaard.

Hvor Joachim fortsætter karrieren vil blive offentliggjort i løbet af de kommende dage.

Joachim Enggaard søger nye udfordringer