Samarbejdsklubber

Århus Håndbold: Vejen til toppen

I 2001 blev fire lokal klubber VRI, Århus KFUM/Hasle, Brabrand IF og AGF enige om at gå sammen og skabe en eliteoverbygning. Et projekt, som skulle samle Århus og Østjylland håndboldmæssigt og ikke mindst føre de østjyske herrer op i toppen af dansk herrehåndbold.

Ambitionerne for projektet lever fortsat, og fokus er foruden sportslige resultater at drive en sund forretning med styr på økonomi og kontinuitet.

Talentudvikling er en vigtig del for at sikre vores fremtid, derfor etablerede Århus Håndbold i 2007 et talentudviklingsprojekt, Århus Håndbold U18, som handler om at samle og optimere det lokale talentarbejde. En indsats, som ikke kun styrker kvaliteten i Århus Håndbold, men som også understøtter samarbejdet med de øvrige eliteklubber i det østjyske.
Siden Århus Håndbold U18 blev etableret, er det gået hurtigt, og i sæsonerne 11/12, 13/14 og 14/15 er Århus Håndbold U18 blev danske mestre.

Ceres Arena – Et moderne amfiteater

Ceres Arena er blandt Danmarks bedste sportshaller. Håndboldmæssigt blev den hele Danmarks hjemmebane, hvor de danske håndboldpiger blandt andet har sikret sig EM-guld.

Selv om Ceres Arena er lys og nordisk, er dens arkitektur inspireret af de gamle romeres amfiteatre, hvor høj som lav forenedes i brølende begejstring og sanseløb spænding over dramaerne, der udspandt sig for deres øjne.

Ceres Arena har også vist sig smuk og anvendelig til både store kulturbegivenheder og politiske og erhvervsmæssige kongresser. Arenaen kan rumme op til 4.700 gæster, mens 2.500 kan bespises på samme tid. Med andre ord er der mulighed for afholde alle former for arrangementer. Læs meget mere på http://www.parkarena.dk

Jørgen Noes
Email: jno@expromo.eu