VORES HOLD besejrer SønderjyskE

IMG_2045

VORES HOLD kommer godt fra start med et fint pres i angrebet samt et offensivt forsvar, og holder SønderjyskE fra scoringer i de første 5 minutter. Som konsekvens heraf tager Sønderjyske timeout og får efter 7 minutter den første scoring. VORES HOLD har godt fat i det sønderjyske angreb, og i den anden ende fungerer tingene. VORES HOLD finder, til trods for undertal, stadig huller i et usammenhængende SønderjyskE-forsvar og kommer til scoringer.
SønderjyskE får dog efter knap 20 minutter bedre styr på spillet og kommer til chancer i et ellers velfungerende Århus-forsvar. VORES HOLD holder sig foran med et enkelt mål, og går til pause med stillingen 13-12.

7:6-spillet bliver en stor faktor for begge hold i 2. halvleg. Århus Håndbold starter ud med denne formation og finder flere scoringer, SønderjyskE er dog hurtigt til at returnere i det tomme mål. Århus Håndbold får justeret tilbageløbet, og Rene Villadsen er hurtigt tilbage i målet, og lukker af for lette scoringer på tomt mål. Idet VORES HOLD langsomt trækker fra, forsøger SønderjyskE sig med 7:6-spillet, men her fungerer det langt fra ligeså godt. Århus Håndbold har flere scoringer på tomt mål samt godt paradespil og et rigtig velfungerende angreb. Dette skal blandt andet tildeles en flot præstation fra playmaker Mathias Møller, der formår at få dirigeret spillet rigtig fint og finder både scoringer til sig selv og sine medspillere. VORES HOLD går derfor fra banen med en sejr på 33-29 og to vigtige point.

Kampens målscorer:
Mathias Møller: 6 mål
Fredrik Schilling: 6 mål
Nikolaj Læsø: 4 mål
Torben Petersen: 3 mål
Sebastian Henneberg: 3 mål
Sigvaldi Gudjonsson: 3 mål
Omar Ingi Magnusson: 2 mål
Tobias Møller: 2 mål
Mads Kalstrup: 2 mål
Robert Gunnarsson: 1 mål
Anders Kragh Martinusen: 1 mål

VORES HOLD besejrer SønderjyskE