Kom helt tæt på stjernerne i Århus Håndbold

”Vores Hold” er et projekt, vi har startet for at bringe håndboldklubberne i Østjylland, Djursland og Århus Håndbold endnu tættere på hinanden. Vi i Århus Håndbold ønsker at være en del af udviklingen af håndboldspillere i Østjylland, så de østjyske klubber også i fremtiden kan levere flotte resultater og udvikle spillere til glæde for Århus Håndbolds ligahold samt de øvrige østjyske eliteklubber.
 

Derfor har vi oprettet projektet, som giver de tilmeldte klubber fantastiske muligheder. Målet er, at vi i fællesskab med klubberne øger kendskabet til håndbold og Århus Håndbold i hele Østjylland, ikke mindst giver alle involverede nogle fantastiske oplevelser med håndbolden i centrum. Således at flere bliver opmærksomme på alle de positive aspekter der findes i håndbolden, og synliggør at vejen til eliten består af en masse sjov og hård træning.

 

Træn med stjernerne fra Århus Håndbold

Venskabsklubbernes medlemmer kommer ualmindeligt tæt på spillerne fra Århus Håndbold, idet Liga-holdet hver uge besøger en af vores venskabsklubber og giver 2 x 1 times træningssession for de lokale håndboldspillere samt trænere i klubbens hal. Det er en unik og samlende oplevelse for hele klubben og lokalområdet, som er med til at give de lokale spillere og trænere mere inspiration ift. egen træning og udvikling. Bagefter er der selvfølgelig tid til autografer, billeder mm.

 

Bliv Venskabsklub med Århus Håndbold

Er din klub interesseret? Det er gratis, og I kan rette henvendelse via bs@aarhushaandbold.dk

Venskabsklubber - Århus Håndbold:

AGF Håndbold
AIA Tranbjerg
BMI
Brabrand IF
CIF
Ebeltoft Håndbold
GHT Hovedgård
Grenå IF
Hadsten SK
Hammel GF
Harlev IK
Hasle KFUM
HEI
Hornslet IF
Hou IF
Hørning Håndbold
IF Lyseng
IF Midtdjurs
IF Mols
IF Ådalen
Koldind Perstrup
Kolt Hasselager IF
Lystrup Håndbold
Mørke IF
Nørre Djurs HK
Odder Håndbold
Sabro IF
SIK Håndbold
Skovbakken Håndbold
Solbjerg
Skødstrup SF
ST 70
Stautrup Håndboldklub
Stjær Boldklub
Stilling IF
Team Favrskov
TMG Håndbold
Todbjerg-Mejlby IF
Viby IF
Vivild IF
Vivild Idrætsefterskole
VRI
Åstrup/Hammelev Håndbold